Internationella festen 9 augusti

Sommarens andra internationella fest arrangerades av Eva T, Mona och Annika J. Mona från vår syriska familj med fyra små barn lagade mat med hjälp av Rahaf och andra. Denna gång kom huset nästan mangrant, medförande många gäster. Vi kunde äta i trädgården!

Jalal och Ruhollah underhöll oss före maten. Per-Inge och Ingrid ledde ringdanser.

Efter det rikliga förplägnaden blev det de indiska ungdomarnas tur – det var deras sista kväll i Sverige. Fairy var ordentligt uppklädd och dansade vackert. Hon drog upp Rohaan på golvet, han drog upp Ingrid och tillsammans drog vi upp de flesta andra. Roligt blev det!

Sedan kom överraskningen: Rahaf dansade magdans! Hon tog upp Jalal som för första gången dansade syriskt, med den äran. Så avslutades dansen med att Rahaf ”knäade” Jalal som fälldes framåt – det såg mycket dramatiskt ut!

Filmer ser du i vår medlemsgrupp på Facebook.

Lämna ett svar