Öppet hus söndag 1 oktober kl 14-16

Varje år i början av oktober har kollektivhusen runt om i Sverige öppet hus. Se hela listan hos Kollektivhus Nu!

Vi i Sockenstugan öppnar vårt hem för er söndag 1 oktober kl 14-16. Då kan ni se vår vackra trädgård, om än i höstskrud. Ni får fika och kan sitta ner och höra om huset och hur det fungerar. En rundvandring och visning av några lägenheter blir det också. På vägen passerar ni vår lilla loppis och kan passa på att göra fynd.

Hitta hit

Adressen är Statsrådsvägen 9, 128 38 Skarpnäck. Bostadshusen har nr 7 resp. 11.

T-bana 17 mot Skarpnäck stannar vid Kärrtorp. Gå tvärs över Kärrtorpsvägen, följ Holmögaddsvägen (t-banan på din vänstra sida) tills du har en belyst gångväg på höger sida (efter nr 22). Följ den, korsa Sockenvägen, fortsätt gångvägen rakt fram. På höger hand ligger Sockenstugan. Gå gärna in från gården.

Buss 161 och buss 180 hållplats Gränsberget. Den stannar också vid t-banestationen Skogskyrkogården (linje 18 mot Farsta).

Buss 163 hållplats Kärrtorps centrum.

Buss 811 stannar vid Kärrtorpsvägen.

Med bil: Ta in från Nynäsvägen mot Bagarmossen och följ Sockenvägen. Korsa Gamla Tyresövägen och välj sedan Bagarmossen åt höger (inte Kärrtorp). Vid rödljuset tar man till höger in på Statsrådsvägen.

Kontakt

Ingrid Eckerman 070 55 73 193

Lämna ett svar